Hárfához, Zongorához

A zongora/pianinó sajátossága, hogy viszonylag - a többi hangszerhez képest- kevés kiegészítőt igényel. A hárfa- és zongorajátékhoz szükséges egy zongorapad vagy hárfaszék/ zongoraszék, mely lehet hagyományos kialakítású, faragott lábú, melynek magassága kézzel állítható vagy hidraulikus/gázliftes, amely közkedvelt intézményi megrendelőink körében. Az X-lábú padok egyszerűbbek, inkább könnyűzenei környezetben vagy utazó játékosoknak ajánlott.
Hasznos a háromlábú zongora alá helyezett műanyagból vagy üvegből készült parkettavédő tányér, mely többféle méretben lelhető fel.
Ha a billentyűzetet védeni akarjuk az illetéktelen kezektől, U-zár használata javasolt, mely megakadályozza a fedél felnyitását. Kicsiknek zongorapedál adapter/ emelő lehet megoldás a pedál használatának elsajátításához. Portól, szennyeződéstől való védelem érdekében billentyűzet takarót, vagy teljes zongorát védő porvédő huzatot javaslunk.

IMG 4247IMG 4242 jav.

Hangszerboltunk egyik különlegessége a gazdag hárfahúr kínálatunk. A hárfahúr nylonból, bélből, vagy fémből készül. Ha elszakad a húrja, nálunk azonnal pótolhatja, ugyanis nem csak készletben, oktávonként, hanem szálanként is megvásárolhatók.

Hárfájához szaküzletünkben beszerezhet különféle eszközöket: hangolókulcs és hozzávaló tartó, hangoló gép (akár mikrofonnal is), pedálgumi, hárfaszék, porvédő huzat. A hárfa szállításához bélelt huzatot vagy biztonságos keménytokot ajánlunk. A hárfát szállító kocsi lehet kettő vagy hatkerekű.

IMG 4259IMG 4265

Kövess minket Facebookon

Kapcsolat

Cím: 1024 Budapest, Fény u. 15.
Telefon: +36-1-316-0100
E-mail: info[kukac]victoriamusic.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek
 10-18 óra
Szombat: 10-13 óra (szeptembertől)

Firss nyitvatartás a Facebook oldalon és telefonon is.

Elérhetőségünk

terkep1