Vonós tartozék

Pirastro, Thomastik, Larsen, Jargar, D’addario, Arakóz, Stradivari és Lenzner és egyéb gyártók teljes húrválasztékát kínáljuk Hangszerszaküzletünkben, melyeket
nemcsak készletben, hanem szálanként és kisebb méretekben is árusítunk.
A húr minőségének megőrzéséhez húrolajat és húrtisztító folyadékot ajánlunk.
A húr és vonó ideális kapcsolatát a jól megválasztott gyanta biztosítja. 

Hegedű vonó, brácsa vonó, cselló vonó, bőgő vonó kezdő szinttől minden méretben fellelhető üzletünkben, míg mestervonót csak 4/4-es méretben árusítunk, mert csak ebben a méretben létezik. Pálcája lehet kerek vagy szögletes, készülhet hagyományosan fából üvegszálból vagy szénszálból (karbon vonó). Híres mesterek aranykápás mestervonóiból is válogathat (Dürrschmidt, Uebel, Mönnig, Paulus, Hoyer, Knoll, Arcus, stb.).

 SAM 1108SAM 1113


Szakszerű vonójavítást és szőrözést is végzünk hangszerész műhelyünkben.
Az álltartó és a vállpárna helyes megválasztása az egészséges és kényelmes testtartás szempontjából lényeges. Készülhet fából, műanyagból vagy esetleg szövet borítással, méretszabályozási lehetőséggel, esetleg antiallergén változatban. Kínálatunkból: Wolf, Kun, Wittner, Augustin, Victoria.
A hangolást megkönnyíti a finomhangoló. A szordínó használati céltól függően készülhet fémből, fából vagy gumiból. A szordínó lehet mágneses is!
Kisebb javításhoz, illetve a karbantartáshoz kulcs, híd, húrtartó megvásárlását is biztosítja hangszerüzletünk. Cselló- és bőgő támasztóláb is beszerezhető üzletünkben, továbbá csúszásgátló, amely stabilizálja használat közben a gordonkánkat. 

SAM 1121

Kövess minket Facebookon

Kapcsolat

Cím: 1024 Budapest, Fény u. 15.
Telefon: +36-1-316-0100
E-mail: info[kukac]victoriamusic.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek
 10-18 óra
Szombat: 10-13 óra

A koronavírus helyzethez mérten a firss nyitvatartás a Facebook oldalon és telefonon.

Elérhetőségünk

terkep1