Gitár

 

 MG 0879 kicsi MG 0878 kicsi

 MG 0834 kicsi

Napjainkban az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb pengetős hangszer a gitár. A szórakoztató zenében és a komolyzenében is fontos hangszer.

Akusztikus, elektroakusztikus és elektromos változatait különböztetjük meg basszus és a szólóhangszer kategóriákban. Különféle faanyagokból készülhet. Faanyagát tekintve sokoldalú hangszercsoport, több mint 200 lehetséges konstrukció érhető el a jelenlegi piacon.

A gitározást is érdemes fiatal korban elkezdeni. Ezért készítenek gitárt ¼-es ½-es ¾-es, 7/8-os és egészes méretben. Szaküzletünkben kipróbálhatják, összehasonlíthatják a LaMancha, Baton Rouge, Randon, Yamaha, Ortega, Hopf, Ibanez, Cort, Fender Squier, Gewa, Valencia, Pasadena, stb. gitárokat. A professzionális hangszerek valódi fa fedlappal készülnek. Leggyakrabban cédrus, juhar, fenyő, mahagóni. A western gitárok mind a hat húrja fémből készül. Basszusgitárt is forgalmazunk. A gitárcsaládba tartozik még az ukulele (Kai, Baton Rouge, stb.), a mandolin és a gitalele.

 

 MG 0740 kicsi

 

Figyelmébe ajánljuk az alábbi termékeket, melyekre egy gitárosnak szintén szüksége lehet:

Hangszerjavítást, húrozást, hangolást is vállal hangszerjavító műhelyünk.

 

Fender gitárkollekció érkezett, a 2019. év újdonsága üzletünkbe:

Fender, a méltán híres amerikai gitárgyártó legújabb szállítmánya megérkeztett üzletünkbe: Squier elektromos Stratocaster, Telecaster, akusztikus gitár, basszusgitár. Gitárerősítő, basszusgitár erősítő, Fender gitárhúr, Fender tartozékok gazdag választékát kínáljuk. A Fender 1946-ban alakult gitárgyártó világszerte forgalmazza remek termékeit Magyarországon, a Victoria Hangszerszaküzlet a magyarországi limitált számú Fender forgalmazók egyike.

  

Kövess minket Facebookon

Kapcsolat

Cím: 1024 Budapest, Fény u. 15.
Telefon: +36-1-316-0100
E-mail: info[kukac]victoriamusic.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek
 10-18 óra
Szombat: 10-13 óra (szeptembertől)

Firss nyitvatartás a Facebook oldalon és telefonon is.

Elérhetőségünk

terkep1