Digitális zongora

  MG 0880 kicsiHangszerszaküzletünkben ügyfeleinknek lehetősége nyílik a legfontosabb billentyűs hangszerek között válogatni és kipróbálni ezeket: digitális zongora, szintetizátor és midi billentyűzet. De kinek melyiket érdemes választani?
Digitális zongora a legjobb választás azok számára, akik zongorát szeretnének otthonukban, de a hagyományos zongora vagy akár a pianínó sem fér be a szobájukba. Ilyenkor megoldás lehet a digitális zongora, amely elérhetővé teszi a zongoratanulást. A digitális zongorák kalapácsmechanikás hangszerek, teljes klaviatúrával, azaz 88 billentyűvel rendelkeznek, mind billentésben és hangterjedelemben az akusztikus pianínókat hivatottak helyettesíteni.

 

 

 MG 0872 kicsi

A tiszta hangzás és az akusztikus hangszerekhez hasonló billentés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a tanuló jól elsajátítsa a hangszeren történő játékot. A digitális zongora előnyei az akusztikus zongorával szemben: praktikus méretű, könnyen szállítható, halkítható illetve fejhallgatóval is használható, nem kell rendszeresen felhangolni. A kiválasztott hangszínnel a különböző korok és helyek hangulatát tudjuk megidézni, akár egy barokk kastélyban megszólaló csembalót vagy egy templomban megszólaló orgonát. A Victoria Music hangszerszaküzlet Yamaha és Roland márkaképviselet. Ezen kívül Korg és egyéb gyártmányokat is talál a belépő kategóriás hangszerektől a profi modellekig.

 

 

 MG 0881 kicsi

Ön turnézó előadóművész vagy hobbizenész? Több zenei irányvonalat is képvisel és fontos a sokszínűség? Ha igen a válasz, akkor a legjobb választás a szintetizátor, más néven a kíséretautomatikás billentyűs hangszer. A több száz féle hangszín és sokféle aláfestő kíséret variációiból eredően rendkívül sok lehetőség kínálkozik mind a kezdő, mind a profi zenészek számára az élményszerű zenéléshez. Ebből a hangszertípusból elsősorban a Yamaha márkájú szintetizátorokat kínáljuk ügyfeleinknek.
Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a home stúdiók illetve az otthoni zeneszerzés, zeneszerkesztés. Így egyre fontosabbá vált a könnyű, mobilis, multifunkcionális midi billentyűzet. Amatőröknek hobbi céljából és profibbaknak zeneszerzéshez is kiváló eszközök. Elsősorban Roland és Korg midi billentyűzeteket ajánlunk.

Kiegészítők:

Kövess minket Facebookon

Kapcsolat

Cím: 1024 Budapest, Fény u. 15.
Telefon: +36-1-316-0100
E-mail: info[kukac]victoriamusic.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek
 10-18 óra
Szombat: 10-13 óra

A koronavírus helyzethez mérten a firss nyitvatartás a Facebook oldalon és telefonon.

Elérhetőségünk

terkep1