Own product

IMG 0977IMG 0983

Hangszerboltunk a kereskedelmi és javító profil mellett termékek gyártásával is foglalkozik.

A Victoria Music legnagyobb múltra visszatekintő részlege a nádkészítés.

Már 25 éve gyártunk a fafúvós hangszeren játszók számára oboanádat és fagott nádat; tanulók, hobbyzenészek és profi muzsikusok számára is.

Félkész nádanyagaink azok számára készülnek, akik otthon önmaguk szeretnék befejezni a nádat saját igényeik szerint. Az elképzeléseikhez leginkább megfelelő átmérőjű, vastagságú és formájú nádanyagot választhatnak. A kész nádak is igazíthatók kedv szerint, de ott már egy beállított test áll a vásárlók rendelkezésre.

IMG 0958IMG 0964

Az oboa nád és a fagott nád megmunkálása különféle szerszámokat igényel. Ezek közül több saját gyártmány. Pl. faragókés, dorni (tüske), faragónyelv, levágó tőke, stb.

A nádakat nádtok védi a szállítás és tárolás alatt. Többféle modellt fejlesztettünk ki. Szaküzletünkben kedvére válogathat a különféle színű és méretű nádtokok között. Igényesen megmunkált fából készülnek, így az oboa nád, fagott nád, kontrafagott nád, angolkürt nád, klarinét nád és szaxofon nád természetes szellőzését biztosítja a Victoria nádtok. 

IMG 0949

Népszerűek a hangszerek tisztításához készített eszközeink is. Törlőkendőinket természetes pamutból készítjük, ezért a hangszer belsejében keletkezett párát tökéletesen magukba szívják. Így óvják a fából készült hangszereket az elrepedéstől.

A kendő végére erősített rézből esztergált nehezék a könnyű kezelhetőséget biztosítja, miközben óvja a hangszer belső falát a karcolástól. Törlőt készítünk oboához, angolkürthöz, fagotthoz, fuvolához és klarinéthoz. A tökéletes tisztítás érdekében oboához és fagotthoz két-két kendőt gyártunk, külön a hangszer alsó és felső részéhez.

A hangszer ezüstözött mechanikájának tisztításához impregnált mechanikatisztító kendőt ajánlunk. Az oxidációt és szennyeződéseket eltávolítja. Rézfúvósoknak ezüst- vagy lakktisztító kendőt javasolunk.

Saját tervezésű kottafüzeteink különféle méretben, formában és kivitelezésben készülnek. Álló, fekvő formátumban, spirál vagy hagyományos kötésben.

A MusicGraf tollunk egy környezetbarát, speciális 5 kottavonalat húzó toll.

Zenei motívumokkal készített ajándéktárgyaink, ékszereink igényes kivitelben, minőségi anyagokból készülnek.

musicgrafbox1

img 2221 2448x2448

 

Follow Us

Contact

Address: H-1024 Budapest, Fény u. 15.
Phone: +36-1-316-0100
E-mail: info[at]victoriamusic.hu
Opening time: (COVID-19!)
Monday-Friday: 10-18 hours
Saturday: 10-13 hours
Only Monday-Friday: 10-15 hours, from 2020.03.20.

Contact Us

terkep1