Percussions

Szimfonikus zenekarok, oktatási intézmények részére ajánlatunk: üstdob (timpani) réz- vagy üvegszálas testtel, marimba, xilofon, metallofon, vibrafon, harangjáték, triangulum, kisdob és nagydob. Gyártók: Adams, Yamaha, Bergerault, Kolberg, Meinl.

Gyakorláshoz és halk játékhoz a gumiból készült némadobot ajánljuk, különféle formában, méretben, anyagban, akár térdre erősíthető változatban is.

Egyre többen elektromos dobot vásárolnak.

Az elektromos dob előnye, hogy hangereje szabályozható. Némítva, fejhallgatóval is remekül használhatók az esti órákban, amikor a szomszédokat már zavarnánk.

Főbb tulajdonságaik a felszereltségükben és a hangszínek számában mutatkozik meg. Az elektromos dobszettek minőségben, felszereltségben, szolgáltatásaik sokoldalúságában jelentősen eltérnek egymástól.

Verőket, valamint állványt, tokot, huzatot is forgalmazunk a felsorolt hangszerekhez. A tartozék menüben a dobverőkről részletesebb ismertetőt olvashat, ami segít az optimális verő, kiegészítők kiválasztásában.

 yamaha timpani nagy

Könnyűzenei felhasználásra, utcai zenéléshez, világzenéhez és chill aláfestéshez kézi ütőhangszer (kis méretű ütőhangszer) sok-sok fajtája különféle gyártóktól szintén megtalálható hangszerboltunkban: triangulum, kolomp, konga, bongó, kisdob, tamburin, darbuka. Ezeket a hangszereket kézzel ütve is meg tudjuk szólaltatni. Kedveltek a kisebb gyerekek részére összeállított ritmushangszer készletek, melyek csoportos foglalkozásokon is sikerrel használhatók. A többi kisebb hangszerről a világzene menüpontban olvashat.

 

 

 

 

 

 

 

Mire lehet szüksége hangszeréhez?

Follow Us

Contact

Address: H-1024 Budapest, Fény u. 15.
Phone: +36-1-316-0100
E-mail: info[at]victoriamusic.hu
Opening time: (COVID-19!)
Monday-Friday: 10-18 hours
Saturday: 10-13 hours
Only Monday-Friday: 10-15 hours, from 2020.03.20.

Contact Us

terkep1